10 نمونه عالی از وبسایتهایی که با انگولار ساخته شدند
انگولار یکی از محبوبترین فریمورکهای وب است که پکیجی کامل را برای توسعهدهندگان فرانتاند در دسترس قرار میدهد. این پکیج قابلیتهای مهمی مانند پیادهسازی عالی معماری MVC، دستورها (Directives)، جریان داده دوطرفه و تزریق وابستگی را شامل میشود.
در این مقاله، لیستی شامل 10 نمونه عالی از وبسایتهایی را که با استفاده از فریمورک انگولار ساخته شدهاند، ارائه کردهایم. تمام ویژگیها و مزایایی که باعث برتری و موفقیت این وبسایتها شدهاند را بررسی میکنیم و به شما میگوییم چرا شرکتهای بزرگ دنیا AngularJS را انتخاب میکنند.
اما پیش از اینکه به سراغ وبسایتها برویم، اجازه دهید کمی به معرفی انگولار بپردازیم. علاوه بر این، با دلایلی که کسبوکارها برای رفع نیازهای فرانتاند خود از این فریمورک استفاده میکنند نیز آشنا خواهید شد.
انگولار یک فریمورک اپن سورس از جاوا اسکریپت است که به منظور توسعه صفحات وب داینامیک، توسط گوگل توسعه پیدا کرد. در ابتدای امر، این فریمورک به صورت Angular JS در دسترس قرار گرفت. اما مدتی بعد Angular 2+ یا Angular در سال 2016 به همراه تغییرات گسترده معرفی شد.
انگولار برای توسعهدهندگانی که قصد تولید اپلیکیشنهای تحت وب کاربر محور را دارند، یک فریمورک برتر به حساب میآید. وبسایتهای توسعه یافته با انگولار از ویژگیهایی مانند ریسپانسیو بودن، امکانات غنی و ناوبری آسان بهره میبرند. توسعه وبسایت به لطف توانمندیهای ارائه شده توسط انگولار بسیار ساده شده است.
ویژگیهایی مانند معماری MVC، قالبهای آماده HTML، جریان داده دوطرفه و قابلیت افزایش زبان جدید به قالب، به توسعهدهندگان اجازه میدهد تا اپلیکیشنهای تحت وب داینامیک را به سرعت تولید کنند.
انگولار همچنین امکان توسعه اپلیکیشنهای کراس پلتفرم با طراحی ریسپانسیو را میسر میکند. این فریمورک قابلیت استفاده مجدد و Portability کدها را در اختیار توسعهدهندگان قرار میدهد تا با سرعت بالاتری به توسعه بپردازند.
10 وبسایت محبوب که با فریمورک انگولار ساخته شدهاند
انگولار در صنایع غذایی، مالی، پلتفرمهای ایکامرس و سرویسهای ایمیل به کار رفته است و در حال حاضر برای توسعه انواع وبسایتها مورد استفاده قرار میگیرد. به دلیل عملکرد بالا و ویژگیهای کارآمد، انگولار برای تمام سازمانها و شرکتها گزینهای محبوب به حساب میآید. کامپوننتهای آماده برای استفاده، اکوسیستم کارآمد و کتابخانههای گسترده باعث شده است که انگولار به یک ابزار توسعه وب کارآمد تبدیل شود.
شرکتهایی که در ادامه معرفی میشوند، با استفاده از انگولار موفق شدند وبسایتهای خود را به شکلی کاملا تعاملی طراحی کنند.
1) Google
وقتی انگولار توسط تیمی از توسعهدهندگان گوگل توسعه یافته باشد، تعجبی ندارد که شاهد به کارگیری این فریمورک در بسیاری از محصولات گوگل باشیم!
بعضی از محصولات گوگل که از این فریمورک استفاده میکنند شامل پلیاستور، اپلیکیشن Voice، صفحه اصلی G Suite، گوگل Open Source، گوگل Play Books، گوگل Arts & Culture و در نهایت وبسایت Google.org میشوند.
2) Gmail
جیمیل، سرویس ایمیل محبوب گوگل نیز از قدرت انگولار بهره برده است. از ویژگیهای جذاب Gmail میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- رابط کاربری تک صفحهای با قابلیت پشتیبانی از 1.5 میلیارد کاربر روزانه!
- فقط یک صفحه HTML که اطلاعاتی نظیر ایمیلها و پیامهای جدید را در فرانتاند به صورت بیدرنگ رندر میکند.
- پشتیبانی از پیامرسان Hangouts
- پیشنویس متن ایمیل با پشتیبانی از غلطیابی قاعدهای و دستوری، بررسی و پیشبینی کلمات
این وبسایت انگولاری در واقع عملکرد فوقالعاده بالای این فریمورک را نشان میدهد که فقط با یک صفحه قابلیت مدیریت این حجم از ترافیک را دارد!
3) Microsoft Xbox
مایکروسافت نیز مانند گوگل از انگولار در محصولات و سرویسهای مختلفی استفاده کرده است. برای مثال به لیست زیر توجه کنید:
- صفحه اصلی وبسایت مایکروسافت
- Microsoft Azure
- Microsoft Flow
- TimeFind
- صفحه پشتیبانی وبسایت مایکروسافت
اما در بین این محصولات، بهترین وبسایتی که از انگولار استفاده کرده وبسایت رسمی ایکسباکس است. این وبسایت طراحی زیبا، درگیرکننده و بسیار جذابی دارد.
ناوبری روان به همراه رنگبندی پرانرژی برای جذب نسل جوان، به همراه ارائه محتوایی کارآمد شامل صدها بازی محبوب، از ویژگیهای مثبت این وبسایت هستند. علاوه بر این، وبسایت رسمی Xbox روزانه میزبان میلیونها کاربر است.
4) Forbes
فوربز احتمالا مشهورترین مجله جهان است که در حوزه کسبوکار فعالیت میکند. مقالات جذاب روزانه به همراه قدمتی 100 ساله باعث شدهاند تا این مجله طرفداران زیادی داشته باشد. برای توسعه این وبسایت از انگولار استفاده شده و نتیجه کار یک طراحی تجاری و حرفهای است.
انگولار امکان عملکرد بالا و ریسپانسیو را برای وبسایت فوربز میسر کرد. علاوه بر این، حجم زیادی از اطلاعات به راحتی در دسترس کاربر قرار دارد و خوانایی آسان و امکان استفاده به صورت کراس پلتفرم از دیگر ویژگیهای مثبت این وبسایت هستند.
5) PayPal
PayPal یک شرکت معتبر در زمینه پرداخت آنلاین است که در سراسر جهان توسط کاربران استفاده میشود. این شرکت برای توسعه وبسایت و اپلیکیشنی امن و قابل اطمینان از فریمورک انگولار بهره برده است.
به لطف عملکرد و امنیت بالای انگولار، هم وبسایت و هم اپلیکیشن پیپال قابلیت مدیریت میلیونها تراکنش مالی را به صورت بیدرنگ ارائه میدهند. پیپال یک سیستم جابهجایی پول امن و بسیار آسان است که حتی افرادی که با سیستمهای پرداخت آنلاین آشنایی ندارند نیز قادرند از آن استفاده کنند.
به لطف یک ابزار توسعه یافته توسط انگولار به نام checkout.js، جابهجایی پول تنها در چند گام ساده قابل انجام است. PayPal همچنین از ادغام شدن با سایتهای پرداخت ثالث خودداری کرده است تا امنیت این سیستم افزایش پیدا کند.
6) Deutsche Bank
Deutsche Bank AG یک شرکت چندملیتی است که سرویسهای سرمایهگذاری و مالی را ارائه میدهد. وبسایت اصلی این شرکت مشهور نیز توسط انگولار ساخته شده است. پورتال توسعهدهندگان Deutsche Bank نیز از فریمورک AngularJS بهره میبرد.
این پورتال امکان دسترسی به API این بانک را میسر میکند تا توسعهدهندگان با کمک آن سیستمهای تراکنش مالی را در نرمافزارهای تحت وب خود ارائه و ادغام کنند.
7) WikiWand
تقریبا همه عاشق ویکیپدیا هستند، اما به دلیل طراحی خشک و غیرجذاب این وبسایت، بسیاری از کاربران رغبتی به خواندن مقالات آن ندارند! WikiWand در واقع همان ویکیپدیا است که این بار با طراحی مدرنتر و همهپسندتری ارائه شده است.
در این وبسایت خبری از ساختار خستهکننده ویکیپدیا نیست و کاربر به یک منو، داشبورد و سایر ویژگیهای ناوبری دسترسی دارد تا در مجموع تجربه کاربری به مراتب بالاتری را شاهد باشد.
WikiWand با استفاده از تکنولوژی انگولار ظاهر صفحات قدیمی ویکیپدیا را متحول کرده و کارآمدی تمام صفحات این وبسایت را بهبود داده است. کاربر در WikiWand با سادگی بیشتری جابهجا میشود و خواندن مقالات بسیار لذتبخش است.
8) UpWork
پلتفرم فریلنسری UpWork افراد متخصص را به شرکتها و کارفرماهای مختلف متصل میکند. شرکتها امکان مصاحبه، استخدام، همکاری و پرداخت پول به فریلنسرها را دارند و تمام این کارها به صورت کاملا آنلاین انجام میشود.
اپلیکیشن تحت وب آپورک توسط انگولار توسعه یافته است و ویژگیهایی مانند تماس از طریق اپ، گیتویهای پرداخت و تست را در دسترس قرار میدهد. آپورک از جامعهای گسترده شامل 18 میلیون کاربر و بیش از 5 میلیون کلاینت ثبت شده بهره میبرد و انگولار به خوبی توانسته است نیازهای این شرکت را برطرف کند.
9) The Guardian
روزنامه مشهور گاردین را به عنوان آناناس دنیای ژورنالیسم میشناسند! انتشار اخباری قابل اعتماد از سراسر جهان باعث شده است تا وبسایت رسمی این روزنامه انگلیسی روزانه میزبان هزاران کاربر باشد.
به لطف انگولار، تیم توسعهدهندگان گاردین یک اپلیکیشن تحت وب کارآمد ساختهاند تا کاربران با راحتی بیشتری به جدیدترین اخبار دنیا دسترسی پیدا کنند.
10) Weather.com
وبسایت Weather.com یک پلتفرم پیشبینی آبوهوا است که به منظور ادغام مختصات مکانی مختلف در وبسایت، از تکنولوژی انگولار بهره میبرد. علاوه بر پیشبینی آبوهوا، این وبسایت اخبار روزانه، برنامههای زنده و محتوای سرگرم کننده را هم ارائه میدهد.
طراحی Weather.com ساده و سرراست است و کاربر با استفاده از بلوکهای چندتایی، به راحتی میتواند به اطلاعات و وضعیت آبوهوا دسترسی پیدا کند. این وبسایت ویدیوهای 4K از تصاویر هوایی و اخبار مختلف را در دسترس کاربر قرار میدهد.
وبسایت Weather.com اخیرا بهروزرسانیهای مختلفی در خصوص اخبار مرتبط با کرونا داشته است و دستورالعملهای مراقبتی را به کاربران ارائه میکند.
10 وبسایتی که در این مقاله به آنها اشاره شد، با طراحی ساده و سرویسهای بینقص خود، کاربران زیادی از سراسر دنیا را به سوی خود جذب کردهاند. اما پیش از اینکه بخواهید به سراغ انگولار بروید، باید بدانید چرا این شرکتهای بزرگ از این تکنولوژی استفاده کردند.
چرا از انگولار برای توسعه وب استفاده کنیم؟
1) پکیجی کامل برای فرانتاند
AngularJS به عنوان یک ابزار کامل برای توسعه وبسایت شناخته میشود. در مقایسه با سایر فریمورکها، این ابزار بخشی از پکیج MEAN به حساب میآید. این پکیج شامل موارد زیر است:
MongoDB: دیتابیس NoSQL بسیار محبوب که برای مدیریت دیتابیس به کار میرود.
Express.JS: یک فریمورک جاوا اسکریپت بکاند برای توسعه میانافزار بکاند
Angular: یک فریمورک تایپاسکریپت برای توسعه فرانتاند
Node.JS: یک فریمورک جاوا اسکریپت که به عنوان یک محیط رانتایم عمل میکند.
یکپارچگی تکنولوژی برای هر وظیفه، از مدیریت کوئری گرفته تا نگهداری سرور باعث میشود تا تمامی جنبههای توسعه نرمافزار به خوبی پوشش داده شود. انگولار قابلیت استفاده به عنوان یک ابزار کامل برای توسعه وب را دارد و به همین دلیل توسط شرکتهای بزرگ حوزه فناوری استفاده میشود.
2) معماری MVC
AngularJS یکی از بهترین نمونههای پیادهسازی معماری MVC است. لایههای مختلف به خوبی مشخص شدهاند و جریان اطلاعات بین تمام لایهها به صورت کاملا روان و پایدار انجام میشود. در نتیجه دسترسی به اطلاعات کاملا پیوسته خواهد بود.
3) دستورها (Directives)
دستورها که با عنوان Directives شناخته میشود، نخستین بار در فریمورک انگولار معرفی شد و با هر بهروزرسانی، کاربردپذیری آن نیز افزایش یافت. این ویژگی امکان گسترش توانمندی اجزای HTML را به توسعهدهندگان ارائه میکرد. دایرکتیو رفتار و اطلاعات درختان DOM را تحت کنترل قرار میداد.
4) Data Binding
انگولار از فناوری Data Binding دوطرفه بهره میبرد؛ این یعنی حفظ پیوستگی در میان لایههای مختلف که به بهبود جریان دوطرفه اطلاعات بین اجزای مختلف کمک میکند.
این فناوری به طور خودکار هرگونه تغییرات اعمال شده در لایه View و Model را همگامسازی میکند. بدین ترتیب، لایههای مختلف بدون نیاز به هزینه یا تلاش اضافی، همیشه همگام هستند.
5) کراس پلتفرم
انگولار یک راهکار توسعه کراس پلتفرم است. شما میتوانید راهکارهای مختلف را برای پلتفرمهای متفاوت نظیر PWA، اپلیکیشنهای موبایل نیتیو و اپلیکیشنهای دسکتاپ توسعه دهید. علاوه بر این، انگولار توسط بسیاری از سیستم عاملهای محبوب نظیر مک، لینوکس و ویندوز پشتیبانی میشود.
6) تایپاسکریپت
تایپاسکریپت یکی از ویژگیهای عالی انگولار است که با قابلیت استفاده مجدد از یک قالب، بهرهوری توسعهدهندگان را تا حد زیادی افزایش میدهد. انگولار 2 نسبت به نسخه اول تغییرات زیادی داشته و برای کدنویسی داخلی از TypeScript استفاده میکند.
به لطف نرخ بالای تشخیص خطا، توسعهدهندگان هنگام تایپ کدها میتوانند باگها را شناسایی کنند. اصلاح خطاهای دستوری هنگام تایپ، باعث افزایش بهرهوری و کاهش زمان لازم برای تست میشود.
7) پشتیبانی
انگولار از تعداد زیادی کتابخانههای پیشفرض بهره میبرد که کد اسنیپتها و کامپوننتهای مختلفی را برای انجام سریعتر وظایف رایج در اختیار توسعهدهنده قرار میدهد. کتابخانههای اصلی مانند RxJS در پروژه Angular-CLI ساخته شدهاند و کار توسعهدهندگان را به مراتب آسانتر میکنند.
چه زمانی انگولار برای پروژه شما بهتر است؟
بدون شک انگولار یکی از کارآمدترین فریمورکهای جاوا اسکریپت است، که برای توسعه اپلیکیشنهای تحت وب نیتیو و هیبرید مورد استفاده قرار میگیرد. انواع وبسایتها و اپلیکیشنهای تحت وب با استفاده از این فریمورک توسعه یافتهاند، اما مهم است که بدانید آیا انگولار برای پروژه شما مناسب است یا نه.
توسعه اپلیکیشنهای داینامیک با مقیاس وسیع
اپلیکیشنهای مقیاس وسیع انگولار با معماری پیچیده و اجزای داینامیکی، قابلیت نگهداری بهتری دارند. فریمورک AngularJS هزاران خط کد را در قالب کامپوننتهای قابل مدیریت و استفاده مجدد دستهبندی میکند.
به علاوه، قابلیت استفاده مجدد از کد، زمان توسعه را کاهش میدهد. تا وقتی حواستان به Digest cycle باشد، ساخت وبسایتهای عملکرد بالا با AngularJS میسر خواهد بود.
توسعه PWA و SPA
برای توسعه اپلیکیشنهای PWA و SPA، بهرهگیری از AngularJS قویا توصیه میشود. این فریمورک تایپاسکریپتی اجازه میدهد یک اپلیکیشن PWA را از طریق پیکربندی JSON توسعه دهید. بدین ترتیب نیازی نیست برنامه را از صفر ایجاد کنید.
توسعه کراس پلتفرم
AngularJS برای تولید اپلیکیشنهای تحت وب کراس پلتفرم یکی از بهترین انتخابها است. این فریمورک علاوه بر موبایلپسند بودن، سازگاری بسیار خوبی با اپلیکیشنهای دسکتاپ دارد. اگر میخواهید وبسایت یا اپلیکیشن خود را در چند پلتفرم ارائه کنید، استفاده از انگولار توصیه میشود.
انگولار برای کار با نمایشگرهای کوچک و ناوبری از طریق لمس در گوشیهای هوشمند، راهکاری عالی به حساب میآید.
همکاری تیمی بزرگ از توسعهدهندگان در یک پروژه
وقتی تعداد زیادی توسعهدهنده بر روی یک پروژه کار میکنند، نگهداری و حذف خطاها به یک وظیفه دشوار تبدیل میشود. اگر تیم توسعهدهندگان شما تجربه کار با تکنولوژی تایپاسکریپت را داشته باشند و انگولار را بشناسند، استفاده از این فریمورک بهترین انتخاب است.
انگولار به لطف جریان آسان اطلاعات و معماری ساختار یافته، پیوستگی را حفظ میکند و مشکلات تست و رفع باگ را تا حد غیر قابل باوری کاهش میدهد.
سوالات متداول
آیا انگولار مرده است؟
به لطف وجود تعداد زیادی فریمورکها و کتابخانههای جاوا اسکریپت، توسعهدهندگان اکنون به گزینههای بیشتری دسترسی دارند. به همین دلیل انگولار تنها راهکار پیش روی شما نیست. محبوبیت انگولار طی 2-3 سالی اخیر کاهش یافته است، اما هنوز هم بسیاری از شرکتها به دلیل مزایای مختلف نظیر تایپاسکریپت بودن، استفاده مجدد از قالب و ارائه پکیجی کامل برای توسعه اپلیکیشنهای تحت وب مقیاس وسیع، از این فریمورک استفاده میکنند.
آیا برای ساخت وبسایت باید از AngularJS استفاده کنم؟
هم AngularJS و هم Angular انتخابهای خوبی برای توسعه وب و موبایل به حساب میآیند. از AngularJS برای توسعه اپلیکیشنهای داینامیک تک صفحهای استفاده میشود، اما Angular 2 برای توسعه اپلیکیشنهای پیچیده و چند پلتفرمی انتخاب بهتری است.
آیا یوتیوب با انگولار ساخته شده است؟
یوتیوب یک شرکت استریمینگ ویدیو است که برای توسعه محصولاتش از انگولار و انگولار جیاس استفاده کرده است. برای مثال، یوتیوب تیوی، سرویسی که امکان مشاهده کانالهای تلویزیونی از طریق اینترنت را میسر میکند و اپلیکیشن یویتیوب برای پلیاستیشن توسط فریمورک AngularJS ساخته شدهاند.
جمعبندی
محبوبیت یکی از مهمترین شاخصهای موفقیت یک وبسایت است. تمام وبسایتها و اپلیکیشنهای تحت وب ساخته شده توسط انگولار که در این مقاله به آنها اشاره شد، جزو موفقترین نمونههای موجود در اینترنت هستند. انگولار ویژگیهای زیادی را ارائه میدهد که به خوبی نیاز اکثر توسعهدهندگان را برطرف میکنند.
منبع: https://www.monocubed.com/websites-built-with-angular/