
چگونه با طراحی اپلیکیشن موبایل حرفه ای مخاطب بیشتری جذب کنیم
امروزه طراحی یک اپلیکیشن موبایل یکی از هوشمندانه ترین و اصلی ترین تکنیک ها جهت جذب و نگهداشت مخاطبان بیشتر می باشد. طراحی و پیاده سازی اپلیکیشن موبایل یک کار زمان بر و تخصصی می باشد که نیازمند دقت، ظرافت، تخصص، تحقیقات بازار و … دارد. طراحی یک اپلیکیشن موبایل و توسعه آن امری بسیار ضروری برای انواع کسب و کار ها اعم از کوچک و بزرگ می باشد. طراحی اپلیکیشن های ساده و در عین حال جذاب و کاربردی از جمله مواردی می باشند که مخاطبان بیشتر و بیشتری را جذب می نماید. در این مقاله سعی شده است تا به عوامل مهم و ضروری به هنگام طراحی اپلیکیشن موبایل که در جذب مخاطبان بیشتر نقش دارد، اشاره شود.
نمایه های لاگین (ورود)
نمایه های ورود یا لاگین به برنامه باید تا حد امکان ساده و قابل یادگیری باشد. ورود به سیستم باید با یک کلیک ساده همراه باشد. به هنگام جستجوی توسعه اپلیکیشن موبایل، از ورود به سیستم های رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک، گوگل پلاس و غیره برای ورود به برنامه استفاده شود. همچنین باید روشی برای بازیابی نام کاربری یا رمز عبور وجود داشته باشد. گزینه ای برای ارائه، اشتراک گذاری یا اظهارنظر در مورد محصولات و خدمات مختلف یا رویدادهایی که در اپلیکیشن وجود دارد فراهم شود. با استفاده از این قابلیت ها، اپلیکیشن می تواند مخاطبان بیشتری را به خود جلب کند.
آیکون های اپلیکیشن
آیکون های چشم نواز می توانند تعداد و نرخ کلیک و بازدید اپلیکیشن را افزایش دهند. طراحی اپلیکیشن نه تنها باید معنی دار باشد بلکه باید از نظر زیبایی شناختی و بصری نیز برای کاربران جذاب باشد. آیکون های برنامه با طراحی جذاب می توانند امکان توجه کاربران را افزایش دهد و به کاربران امکان مرور جزئیات بیشتر را فراهم کند.
عنوان و توضیح منحصر بفرد
عنوان یکی از اجزای مهم برای بهینه سازی استفاده از اپلیکیشن ها می باشد. عنوان مناسب تاثیر گسترده ای دارد که در صورت موثر بودن تعداد بازدیدکنندگان در صفحه را افزایش می دهد. توضیحات دقیق و رسا می توانند به بهبود نرخ کلیک اپلیکیشن کمک کند. توضیحات باید به صورت ایده آل و کوتاه باشد که شامل کلمات کلیدی هدفمند و واقعیت های مربوط به برنامه می باشد.
طراحی و ساخت ویدیو های درگیر کننده و مطلع کننده
با وجود میلیون ها اپلیکیشن در بازار، نمایش دادن و جلب توجه کاربران در جهت استفاده از اپلیکیشن ساخته شده خود کار بسیار دشواری می باشد. یکی از راه های افزایش محبوبیت اپلیکیشن، داشتن یک ویدیوی پیش نمایشی برای برنامه شما می باشد که به کاربران کمک می کند ویژگی های برنامه شما را بهتر ببینند و بشناسند.
ایجاد تجربه ی آفلاین
اساسی ترین فناوری موبایل این است که می بایست در هر زمان وهرمکان کاربردی باشد و به درستی عمل کند. برای ارائه بهترین تجربه، باید نه تنها بهترین تجربه را ارائه داد بلکه باید سریع و پاسخگو باشد حتی بدون داشتن اینترنت.
طرح های UI/UX
طراحی ,UI/UX و استفاده از تصاویر در طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری اپلیکیشن از عوامل اصلی در طراحی جذاب و موفقیت آمیز می باشد. طراحی UI یا User Interface در مورد نحوه نگاه و تعامل یک برنامه با یک کاربر می باشد. طراحی UX یا User Experience نیز نحوه برخورد یک برنامه از دید کاربران می باشد. استخدام یک طرح با چنین ویژگی هایی می تواند شگفتی هایی برای اپلیکیشن شما ایجاد کند.
استفاده از انیمیشن های جذاب
یک انیمیشن خوب و جذاب باعث می شود اپلیکیشن موبایل شما مورد پسند کاربران قرار گیرد و کاربران را به سمت خود جذب کند. منطق اصلی داشتن انیمیشن در یک برنامه توضیح ایده برنامه به مخاطبان به روشی ساده و قابل فهم می باشد. برای ایجاد تمایز در میان سایر اپلیکیشن ها، از انیمیشن های چشم نواز با الگوهای واقعی حرکتی استفاده شود.
انتخاب رنگ ها
طرح و الگوی رنگ ها به طور کلی به دسته ای که برنامه شما به آن تعلق دارد بستگی دارد. رنگ های تیره تر برای برنامه هایی انتخاب می شوند که شامل تصاویر و فیلم های بیشتر هستند. در برنامه های مبتنی بر بهره وری و تولیدی اساسا از رنگ های سبک تر استفاده می شود. برای دستیابی به نتایج مطلوب باید این بحث با UI/UX تلفیق گردد.
سیستم تعامل و یا Feedback
مهمترین ویژگی ای که مشتری در یک اپلیکیشن به دنبال آن است، سیستم تعاملی مناسب می باشد. یک سیستم تعاملی و بازخورد ضمن توسعه برنامه به جلب اعتماد کاربر نیز کمک می کند. روش های مختلفی برای ایجاد سیستم بازخورد وجود دارد. یک ایمیل، یک فرم ارتباطی، و یا یک سیستم IVR میتواند در این مهم کمک بسیاری کنند. این می تواند در دراز مدت به نفع کسب و کار باشد.درج تغییرات یا پیشنهادهای داده شده توسط کاربران، به تقویت نام تجاری کمک بسیاری می کند. همچنین این موضوع را تبلیغ می کند که برای تجارت، رضایت مشتری هدف اصلی است.
شخصی سازی
یک کاربر باید با توجه به نیازهای مختلف کاربران، اپلیکیشن خود را شخصی سازی کند. آنها باید بتوانند فونت، تنظیمات حریم شخصی، رنگ ها، مضامین و غیره را تغییر دهند. تنظیمات حریم شخصی یکی از ویژگی های مهمی است که باید در آن گنجانده شود. گزینه های بیشتری باید به مشتریان داده شود تا اپلیکیشن را مطابق با سلیقه، انتخاب ها و شرایط مورد نیاز خود ترتیب دهند.
ساده سازی
هرچه یک اپلیکیشن ساده تر باشد، استفاده از آن برای مشتریان ساده تر و بهتر می باشد. باید فهمید که هیچ نکته ای با استفاده از گرافیک های سنگین در برنامه وجود ندارد. این امر باعث سنگین شدن اپلیکیشن و در بعضی مواقع به خراب شدن و نارضایتی مشتریان می انجامد. کاربران به یک اپلیکیشن علاقه مند هستند که به آنها کمک می کند تا در چند دقیقه به جای گرافیک های رنگارنگ و وقت گیر، به هدف خود برسند و نیاز خود را رفع کنند.
مربوط بودن
محتوا در توسعه اپلیکیشن های اندرویدی و iOS باید غنی باشد. این غنی سازی باید بتواند تجربه روشنی را برای کاربران فراهم کند. محتوا باید مطابق با موضوع یا قابلیت استفاده برنامه ارائه شود. اپلیکیشن موبایل باید در نوع خود بی نظیر باشد تا باعث ایجاد تمایز گردد.
سرعت
سرعت فاکتور مهمی می باشد که در طول طراحی و توسعه اپلیکیشن های موبایل نمی توان از آن غافل شد. هنگامی که کاربران با کندی و سرعت پایین در اپلیکیشن موبایل روبرو شوند به راحتی آن را کنار میگذارند.
شامل کردن آنالیز ها
اپلیکیشن شما باید بتوانند تعداد کاربرانی که به آن اپلیکیشن دسترسی دارند را ردیابی کند. این باید جزئیات کاربران مکرر و همچنین تجربه آنها را هنگام استفاده از برنامه به شما منتقل کند. داده ها به پیشرفت و توسعه برنامه کمک میکند. این به رشد کسب و کار شما نیز کمک بسیاری می کند. جمع آوری داده های بهتر عملکرد و بروز رسانی بهرتی را به دنبال دارد.
از بین بردن کلیک ها
دریافت اطلاعات گسترده از سمت مشتریان و پر کردن فرم های اطلاعات شخصی کاری بیهوده می باشد. ورود به سیستم باید حداقل باشد. هنگامیکه یک کاربر در اپلیکیشن دارای بورد مشخصی می باشد، مطمئن شوید که هر کلیک غیر ضروری را برای او از بین برده تا به برنامه وصل شود. این موارد به شما در حفظ پایداری کمک می کند.
اپلیکیشن برند شما است!
برنامه شما وجهه ی برند شما خواهد بود. در حین توسعه اپلیکیشن های موبایل، مطمئن شوید که ویژگی های نام تجاری، برند ، لوگو و غیره در هر صفحه وجود دارد. قرار دادن لوگو و برند باید توجیه شده باشد.