
7 نکته برای انتخاب نرمافزار ERP مناسب برای کسبوکار شما
با گذر زمان و تحولات تکنولوژی، یکی از نیازهای اساسی هر سازمانی حرکت همسو با این تحولات است. نرمافزار برنامهریزی منابع سازمانی یا به اختصار ERP، نرمافزاری برای مدیریت فعالیتهای تجاری روزمره مانند حسابداری، کنترل هزینه، مدیریت پروژه، مدیریت ریسک، انطباق و عملیات زنجیره تامین، از مدیریت منابع تولید و انبار گرفته تا مدیریت فرایندهای حمل و نقل و اجرا است.
اکنون گزینههای متنوع و زیادی برای نرمافزار ERP وجود دارد که باعث دشواری انتخاب شده است. سردرگمی در انتخاب میتواند باعث شکست پروژهها شود و با توجه به سرمایهگذاریهای انجام شده در سیستمهای ERP، فرایند تصمیمگیری باید به نحو احسن انجام شود.
اگر شما هم نیاز به تهیه نرمافزار ERP دارید، در ادامه این مقاله با ما همراه شوید تا شما را با نکاتی که در مسیر انتخاب به شما کمک خواهد کرد، آشنا کنیم.
1. انتخاب یک سیستم ERP که مختص نیازهای صنعت و سازمان شما باشد
شناسایی صحیح نیازمندیهای کسبوکارتان تاثیر مستقیم بر انتخاب شما خواهد داشت. قبل از تصمیمگیری، فرایندهای کسبوکار را تعیین و هر شکافی را که امکان بهبود دارد شناسایی کنید. بدانید که بسیاری از شرکتها سیستم ERP مناسب شما را ارائه میکنند.
2. بودجهبندی کنید
از آنجایی که تهیه نرمافزار ERP نیاز به بودجه زیادی دارد، پس این سرمایهگذاری را با نهایت دقت انجام دهید. اگر شما هم جز دسته افرادی هستید که گمان میکنند گرانترین گزینه بهترین است، در اشتباه هستید. سیستمی را انتخاب کنید که ارزشی به کسبوکار شما میافزاید.
3. در هنگام انتخاب ERP دوراندیشی داشته باشید
سازمانها در هنگام سرمایهگذاری برای نرم افزار ERP، پیشرفتهایی در عملکرد، زمان و هزینههای خود پیشبینی میکنند. توجه داشته باشید سیستمی که قادر به سازگاری با تحولات و فناوریهای جدید نیست، نتیجه دلخواه شما را نخواهد داشت. پس ابتدا مطمئن شوید که سیستم ERP مورد نظر ساختاری انعطافپذیر و قابل توسعه دارد. علاوه بر این، سیستمی که امکان شخصیسازی دارد، مزایای بیشتری برای شما فراهم میکند.
4. انتخاب یک سیستم ERP سازگار با تکنولوژی
پیشرفتهای حوزه تکنولوژی متوقف نمیشوند. ما در دنیایی زندگی میکنیم که همه چیز به سرعت اتفاق میافتد و گاهی تاخیر میتواند مشکلات جدی به وجود آورد. انتخاب یک سیستم ERP که با نیازهای امروز و با تکنولوژی فردا و صنعت شما همگام باشد، از نکات حائز اهمیت است.
5. یافتن شریک اجرایی مناسب
حتی با انتخاب ERP مناسب کار به پایان نرسیده است؛ چون پس از آن شما با چالشهایی مواجه خواهید شد که برای غلبه بر مشکلات، نیاز به شریکی دارید که شما را یاری دهد. میتوانید از سایر کسبوکارهایی که قبلاً از نرمافزار ERP مدنظر شما استفاده کردهاند، بازخورد بگیرید.
6. یک سیستم سازگار با نرمافزارهای مورد استفاده در سازمان خود را انتخاب کنید
اگر در سازمانتان همزمان از نرمافزارها یا برنامههای دیگری هم استفاده میکنید، به این نکته توجه داشته باشید که آیا سیستم ERP انتخابی شما قابلیت ادغام با این برنامهها را دارد یا خیر. به عنوان مثال، سیستم CRM شما که هزینه زیادی را صرف آن کردهاید و نمیخواهید این سرمایهگذاری را هدر دهید؛ پس حتماً بررسی کنید که سیستم ERP مورد نظر از CRM شما پشتیبانی کند.
7. بررسی سیستمهای ERP موفق در صنعت شما
هر کسبوکاری شامل مجموعهای از فرایندها و الزامات تجاری است. برای تصمیمگیری بهتر میتوانید سیستمهای رقبای خود را بررسی کنید. این کار باعث میشود با سیستمهای متناسب با صنعتتان سروکار داشته باشید و کارایی بیشتری را تجربه کنید.
از این نکات برای انتخاب ERP مناسب بهره ببرید و از کابوس پروژههای ناموفق نجات پیدا کنید و یا با کارشناسان ما با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
- 021-22130288
- 021-26741787