
مراحل طراحی اپلیکیشن
اپلیکیشنهای تلفن همراه عموما باعث افزایش سود بسیاری از کسبوکارها میشوند. انتشار اپلیکیشن بر روی پلتفرمهایی مانند گوگل پلی و App store باعث افزایش باورنکردنی سود سالیانه کسبوکارها میشود؛ چیزی حدود بیش از 15 درصد سود. علاوهبراین، استفاده از اپلیکیشنها در میان جوامع امروزی در حال رشد است. Appannie در آخرین گزارش خود درباره وضعیت اپلیکیشنهای تلفنهای همراه اذعان داشت که زمان صرف شده در اپلیکیشنهای تلفن همراه از سال 2016 تا 2018، چیزی حدود 50 درصد افزایش یافته است؛ درحالیکه مدت زمان بارگیری یا دانلود نیز 35 درصد افزایش یافته است. این آمار نشاندهنده این واقعیت است که بسیاری از اپلیکیشنهای رایگان باعث درآمدزایی کسبوکارها میشوند.
مراحل طراحی اپلیکیشن
اولین گام بسوی کسب درآمد از یک اپلیکیشن این است که پیش بروید و شروع به طراحی اپلیکیشن کنید. این گام بدین معنی است که شما نیاز به یک ایده شفاف و خوب دارید، که برای کاربران مفید تلقی شود. اگر یک ایده خاص برای طراحی یک اپلیکیشن ندارید، همواره میتوانید در مورد مشکلی که دارید و راهحلی برای آن فکر کنید. بنیانگذاران اینستاگرام این اپلیکیشن را بصورت بخشی منتشر کردند، زیرا بر این باور بودند که فیلترهای اینستاگرام از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. اما کمی بعد، این اپلیکیشن به یکی از پربازدیدترین اپلیکیشنها تبدیل شد.اگر شما در حال برنامهریزی استراتژی کسب درآمد از اپلیکیشن خود هستید، ابتدا باید فرایند طراحی اپلیکیشن را به درستی اجرا کنید.
به عنوان مثال، اگر یکی از استراتژیهای کسب درآمد اپلیکیشن شما استفاده از تبلیغات باشد، باید پلتفرم مناسبی را برای طراحی تبلیغات در نظر بگیرید. به همین ترتیب، اگر میخواهید یک مدل اشتراکی را اجرا کنید، باید ویژگیهایی را که برای همه کاربران در دسترس خواهد بود را در اختیار آنان قرار دهید.
ابتدا، برنامهریزی برای طراحی اپلیکیشن
اگر شما در حال حاضر یک ایده در ذهن خود دارید، این میتواند سادهترین بخش فرایند طراحی اپلیکیشن باشد. هنگام برنامهریزی اپلیکیشن، باید یک ایده دقیق در مورد آنچه انجام میگیرد را ارائه دهید. شما همچنین باید در مورد مخاطبان هدف تصمیم بگیرید و آنها را به درستی شناسایی کنید. همچنین شما میتوانید ایدههای خوب در مورد نوع اپلیکیشنهای موفقیت آمیز دریافت کرده و با درنظر گرفتن اپلیکیشنهای رقیب و غیر رقیب، شروع به درآمدزایی کنید. اگر میخواهید یک نسخه رایگان از اپلیکیشن را مانند دیگر اپلیکیشنهای موجود ایجاد کنید، احتمالا در صدد دستیابی به موفقیت چشمگیری هستید. همچنین ارائه نسخه رایگان اپلیکیشن باعث میشود تا نوع اپلیکیشن خود را به خوبی به کاربران معرفی کرده و همچنین اپلیکیشن میتواند از طریق آگهیها باعث درآمدزایی شود.
برای مشاهده نمونهکارهای بینالمللی شرکت تکران به لینک زیر مراجعه نمایید:
انتخاب نحوه ساخت اپلیکیشن
مرحله بعدی از فرایند توسعه اپلیکیشن، شروع به ساخت آن است. شما در این مرحله دو گزینه پیش رو دارید. اولین گزینه این است که خودتان مراحل ایجاد چارچوب، رابطهای گرافیکی و آزمایش مراحل طراحی و اجرا را طی کنید. روش دیگر، این است که از یک سازنده و طراح اپلیکیشن برای مراقبت از روند کار خود استفاده کنید. درحالیکه گزینه اول سفارشیسازی بیشتری را برای شما فراهم میکند، گزینه دوم برای کاربرانی مناسب است که تجربه کافی طراحی اپلیکیشن ندارند.
اگر تصمیم دارید از طراح اپلیکیشن درخواست کمک نکنید و مسیر طولانی سفارشیسازی را طی کنید، باید با چارچوب Wireframing شروع به کار کنید. این به شما کمک میکند تا ساختار اپلیکیشن خود را ایجاد کنید. ابزارهای زیادی وجود دارد که میتوانند در زمینه چارچوبسازی به شما کمک کنند، مانند Axure و Microsoft visio.
طراحی عناصر بصری اپلیکیشن
در این مرحله، میتوانید شروع به طراحی عناصر بصری اپلیکیشن خود مانند لوگو، رنگ، گرافیک و انیمیشن کنید. این کار را چه در صورت انتخاب روش اول (توسط خود) و چه روش دوم (بهرهگیری از طراح اپلیکیشن)، باید حتما طی کنید. اگر در این زمینه تخصص لازم را ندارید، همواره میتوانید یک متخصص حرفهای استخدام کنید تا مراحل کار را برای شما انجام دهد.
مرتبسازی Back-End و Front-End
مرحله بعدی جایی است که مسائل کمی پیچیدهتر میشوند. ابتدا باید Back-end اپلیکیشن خود را طراحی کنید. بدست آوردن این هدف، کاربری اپلیکیشن شما را تضمین میکند. اگر تجربه محدودی در زمینه تولید نرمافزار دارید، این جایی است که استفاده از اپلیکیشن ساز میتواند در وقت و استرس شما صرفهجویی کند. سپس، میتوانید Front-End یا جلوهی اپلیکیشن خود را طراحی کنید، یعنی همان رابطی که کاربران مشاهده میکنند.
در نهایت، اپلیکیشن خود را از طریق تستهای نهایی اجرا کنید
درحالیکه شما اپلیکیشنی را طراحی کردید، باید این اپلیکیشن را آزمایش کنید. با این حال، آخرین مرحله در تولید اپلیکیشن، آزمایش محصول نهایی است. شما باید این اپلیکیشن را روی دستگاههای بیشماری آزمایش کنید و آن را به افراد مختلفی بدهید که متناسب با مخاطبان هدف شما هستند. به شما این امکان را میدهد تا نظرات مختلفی راجع به اینکه چه چیزی مفید است و چه چیزی مفید نیست، جمعآوری کنید.