مهمترین فریم‌ورک‌های طراحی اپلیکیشن iOS

مهمترین فریم‌ورک‌های طراحی اپلیکیشن iOS

با افزایش استفاده گوشی‌های هوشمند، هر روز اپلیکیشن‌های جدیدی روانه بازار می‌شوند. تکنولوژی ما را کاملا مجذوب خود کرده است. امروزه، در حالی که بسیاری از کاربران غرق تماشای صفحه نمایش خود هستند، بسیاری از این کاربران زمان بسیاری را نیز صرف استفاده از انواع اپلیکیشن‌های موبایل خود می‌کنند. توسعه‌دهندگان iOS مانند سایر پلتفرم‌ها از گزینه‌های مختلفی در مورد فریم‌ورک‌‌های توسعه اپلیکیشن بهره‌مند می‌شوند. انتخاب بهترین فریم‌ورک‌ غیرممکن است، زیرا هر توسعه‌دهنده نیازمندی‌ها و انتخاب‌های منحصر بفردی دارد. علاوه بر این، انتخاب زبان و فریم‌ورک‌، یک فرایند کاملا ذهنی است. با وجود داشتن طیف گسترده‌ای از گزینه‌ها، اپل در مورد عملکرد پلتفرم‌های خود و استفاده از ابزارها و خدمات سختگیرانه عمل می‌کند. در این مقاله به معرفی مهمترین فریم‌ورک‌های طراحی اپلیکیشن iOS پرداخته‌ایم.

فریم‌ورک چیست؟

با کمک یک فریم‌ورک‌ می‌توانید اپلیکیشن‌های تحت وب و موبایل خود را طراحی کنید. یک متخصص، فریم‌ورک را قبل از راه‌اندازی در بازار بررسی می‌کند و برای توسعه اپلیکیشن‌ها استفاده می‌شود. علاوه بر این، فریم‌ورک‌ به شما کمک می‌کند تا اپلیکیشن‌های کاربردی بسیاری را طراحی کنید. همچنین استفاده از این پلتفرم به انجام دستورات کاربری که به توسعه اپلیکیشن منجر می‌شود، کمک بسیار می‌کند.

 

فریم‌ورک‌های طراحی اپلیکیشن iOS

برخی از فریم‌ورک‌های طراحی اپلیکیشن iOS

SwiftUI

با ظهور فریم‌ورک‌ SwiftUI، هر توسعه‌دهنده به بررسی سودمندی آن برای توسعه اپلیکیشن پرداخته است. این فریم‌ورک‌ شتابی را در توسعه اپلیکیشن به ارمغان آورده که برای توسعه‌دهندگان بسیار هیجان‌انگیز است. توسعه‌دهندگان می‌توانند همزمان برای چندین پلتفرم مختلف، اپلیکیشن خود را طراحی کنند و این چیزی است که فریم‌ورک‌ SwiftUI در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.

React Native

فیس‌بوک React native را اولین بار برای توسعه اپلیکیشن ایجاد کرد. این یکی از بهترین فریم‌ورک‌های توسعه اپلیکیشن چند پلتفرمی است. در حال حاضر، در صدر فهرست فریم‌ورک‌های جاوا اسکریپت قرار دارد و همچنین یکی از ساده‌ترین موارد برای یادگیری و سازگاری کاربری است.

Flutter

فلاتر یا Flutter عملکرد چند پلتفرمی را برای توسعه موثر اپلیکیشن‌های موبایل و وب به کاربران ارائه می‌دهد. با کدنویسی منحصربفرد آن، می‌توانید همزمان اپلیکیشن‌های اندروید و iOS را بطور کارآمد طراحی کنید. این فریم‌ورک که توسط گوگل معرفی شده است، Skia را که یک موتور دو بعدی ساخت تصاویر بصری اپلیکیشنی است، ارائه می‌دهد.

Kotlin

Jetbrains کوتلین را توسعه داد که به عنوان یک SDK برای توسعه اپلیکیشن میان پلتفرمی عمل می‌کند. همچنین از قابلیت چند پلتفرمی کوتلین برای طراحی اپلیکیشن‌های مختلف استفاده می‌کند. KMM ابزارها و ویژگی‌های مختلفی را برای بهبود تجربه نهایی توسعه اپلیکیشن‌های تلفن همراه چند پلتفرمی با کارایی بالا ارائه می‌کند.

 

فریم‌ورک‌های طراحی اپلیکیشن iOS

Ionic

یونیک با معماری بسیار ساده، طراحی اپلیکیشن‌های چند پلتفرمی را برای تمام دستگاه‌هایی با قابلیت استفاده مجدد کد که حدود 98 درصد است، ارائه می‌دهد. این یک کتابخانه API اصلاح‌شده و جعبه ابزار موبایل بومی را ارائه می‌دهد که می‌تواند در هر کجا توزیع شود. توسعه‌دهندگانی که به خوبی با Angular آشنا هستند می‌توانند به راحتی از یونیک استفاده کنند.

Xamarin

Xamarin در دنیای فریم‌ورک‌‌های برنامه‌نویسی به دلیل یک پایگاه کد مشترک و اپلیکیشن‌های یکپارچه موثر خود، شتاب بسیار بیشتری گرفته است. محبوب‌ترین و جذاب‌ترین زبان C# از این فریم‌ورک پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این، کیفیت اپلیکیشن‌ را افزایش می‌دهد و از ابزارهای متعدد Xamarin پشتیبانی می‌کند.

Intel XDK

همه در دنیای فناوری به خوبی با نام اینتل آشنا هستند. Intel XDK به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا برای هر فروشگاه اپلیکیشن، اپلیکیشن‌های چند پلتفرمی طراحی کنند. بنابراین، شما می‌توانید از طریق یک اپلیکیشن به طیف وسیعی از مخاطبان دسترسی داشته باشید. علاوه بر این، فریم‌ورک‌ از پلاگین‌ها و خدمات وب برای اپلیکیشن‌های مختلف پاسخگو، اپلیکیشن‌های تعاملی تلفن همراه و محتوای غنی تشکیل شده است. این پلتفرم به دلیل پشتیبانی از توسعه‌دهندگان زمینه‌های مورد آزمایش، اشکال‌زدایی و شبیه‌سازی بسیار شناخته شده است.

SenchaTouch

Sencha Touch توسعه اپلیکیشن‌های چند پلتفرمی را با جاوا اسکریپت و HTML5 ارائه می‌دهد. این فریم‌ورک‌ به عنوان یک پلتفرم توسعه سازمانی پاسخگو شناخته شده است. این یکی از بهترین انتخاب‌های توسعه‌دهندگان در دنیای فریم‌ورک‌‌های توسعه اپلیکیشن موبایل است.

Alamofire

Alamofire یک فریم ورک طراحی اپلیکیشن iOS است که در سوئیفت نوشته شده است. معمولا برای توسعه اپلیکیشن‌های iOS از آن استفاده می‌شود و به عنوان AFNetworking شناخته می‌شود. اگر قصد توسعه یک پروژه سوئیفت را دارید، می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد، زیرا تضمین می‌کند که کتابخانه شبکه اصلی شما با کد منبع شما قابل اعتماد است.

 

فریم‌ورک‌های طراحی اپلیکیشن iOS

 

Native Scripts

هنگامی که قصد طراحی یک اپلیکیشن چند پلتفرمی برای iOS و اندروید را دارید، Native Scripts بهترین گزینه خواهد بود. این یک فریم‌ورک‌ متن باز است که برای طراحی اپلیکیشن‌های بومی استفاده می‌شود. این اپلیکیشن‌ها به بخش‌هایی از تلفن کاربر مانند دوربین، GPS، مخاطبین و غیره دسترسی دارند. مهمتر از همه، توسعه اپلیکیشن‌های میان پلتفرمی به دلیل انعطاف‌پذیری و راحتی در توسعه، از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند.

می تونی با سیستم جستجوی زیر مقاله های دیگه تکران رو هم بخونی

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

021-22130288 021-26741787

برای ارتباط با ما می توانید از طریق فرم تماس در صفحه زیر اقدام نمایید.

تماس با ما