5 مزیت اصلی توسعه اپلیکیشن Native
حمید رضا خداوردی

5 مزیت اصلی توسعه اپلیکیشن Native

یک تلفن همراه هوشمند با ده‌ها اپلیکیشن کاربردی به نماد اصلی عصر دیجیتال امروزی تبدیل شده است. مشاغل مدرن امروزی باید اپلیکیشن‌های تلفن همراه را توسعه دهند تا مشتریان احتمالی خود را جذب کنند. بنابراین آن‌ها سعی می‌کنند تا با ارائه اپلیکیشن، وارد تلفن‌ها هوشمند کاربران خود شوند و خدمات و محصولات مورد نظر آن‌ها در در دسترس قرار دهند. دو رویکرد اصلی برای توسعه اپلیکیشن وجود دارد: توسعه اپلیکیشن Native و توسعه اپلیکیشن چند پلتفرمی.

توسعه اپلیکیشن Native چیست؟

این رویکرد، توسعه اپلیکیشن Native یک روش سنتی ایجاد اپلیکیشن‌های کاربردی برای هر سیستم عامل، با استفاده از زبان‌های مختلف و با در نظر گرفتن ویژگی‌های هر پلتفرم است. اپلیکیشن‌های تلفن همراه Native منحصرا برای سیستم‌های عامل مشخص (اندروید، ویندوز و iOS) طراحی و تنظیم می‌شوند. اگر پروژه‌ای نیاز به اجرا در چندین پلتفرم داشته باشد، به چندین تیم توسعه نیز نیاز خواهد داشت تا روی هر کدام کار کنند. توسعه Native اپلیکیشن از ابزارها و زبان‌های برنامه‌نویسی خاصی استفاده می‌کند که در دستگاه و سیستم‌عامل اصلی اجرا می‌شود. اپل، گوگل، مایکروسافت و سایر ارائه‌دهندگان ابزارهای خاص، SDK و عناصر رابط را برای سیستم عامل‌های خود طراحی می‌کنند.

اپلیکیشن Native

برای ایجاد راه‌حل‌های iOS، به زبان‌های برنامه‌نویسی objective-C یا Swift، محیط‌هایی مانند Xcode یا AppCode و همچنین Cocoa Touch ،SDK و سایر ابزارها نیاز دارید. برای اپلیکیشن‌های اندورید نیز شما به زبان‌های Kotlin، جاوا یا C++، محیط‌های اندروید استودیو یا Eclipse و همچنین Mockplus ،SDK و سایر ابزارهای برنامه‌نویسی نیاز دارید.

برای طراحی اپلیکیشن‌های ویندوز به زبان‌های C++ ،#C، محیط Microsoft visual studio و همچنین SDKT Silverlight SDK نیاز می‌شود.

در مقابل، راه‌حل‌های تلفن همراه چند پلتفرمی به زبان‌های جهانی مانند CSS ,HTML JavaScript و چارچوب‌های Ionic ,React Native ,Xamarin نیاز دارند. ویژگی اصلی راه‌حل‌های چند پلتفرمی چندگانگی پلتفرم است، بدین معنی که نرم‌افزار به یک پلتفرم خاص متصل نیست و با دستگاه‌ها و سیستم‌های عامل مختلف سازگار می‌شود.

دسترسی کامل به قابلیت‌های سخت‌افزاری و خدمات نرم‌افزاری باعث می‌شود که اپلیکیشن‌های Native در دستگاه‌های هدف مانند دستگاه اصلی خود عمل کنند. یکی دیگر از ویژگی‌های ضروری این است که اپلیکیشن‌های Native می‌توانند در حالت آفلاین کار کنند، در حالی که راه‌حل‌های میان پلتفرمی نیاز به اتصال ثابت به اینترنت دارد. راه‌حل‌های تلفن‌همراه Native از فروشگاه‌های دیجیتالی مربوطه مانند اپل استور و گوگل پلی بارگیری می‌شوند.

5 مزیت توسعه اپلیکیشن Native

اپلیکیشن‌های Native مزایای قابل توجهی را ارائه می‌دهند که می‌تواند برای انتخاب نوع راه‌حل تلفن همراه تعیین کننده باشد.

1- عملکرد بدون مشکل

هنگامی که توسعه‌دهندگان راه‌حل‌های Native را ایجاد می‌کنند، ابتدا آن‌ها را براساس تمام ویژگی‌های خاص یک پلتفرم هدف بهینه می‌کنند و از تمام API های موجود استفاده می‌کنند. بنابراین، اپلیکیشن‌ها از سخت‌افزار و سیستم عامل کامل پشتیبانی می‌کنند و می‌توانند سطح بالایی از عملکرد را نشان دهند. اپلیکیشن‌های Native بسیار پاسخگو و سریع عمل می‌کنند، زیرا دستگاه‌های هدف آن‌ها همه عناصر بصری و محتوا را بارگیری کرده و به سرعت بارگذاری می‌شوند.

اپلیکیشن Native

2- سفارشی‌سازی پیشرفته

توسعه Native مستلزم دسترسی به همه ابزارها و ویژگی‌های موجود در سیستم عامل و دستگاه‌ها است. برای مشتریان، این به معنی انعطاف‌پذیری و توانایی ایجاد راه‌حل‌های منحصربفرد، با توجه به نیازها و خواسته‌های آن‌ها است. علاوه بر این، آزمایش اپلیکیشن‌ها به دلیل طیف وسیعی از ابزارهای تست خودکار داخلی، برای پروژه‌های Native بسیار ساده‌تر است. نظارت بر خطای از راه دور به توسعه‌دهندگان این اجازه را می‌دهد تا خطاها را در دستگاه‌های کاربران کنترل کرده و مشکلات را برطرف کنند. درنتیجه، شما یک محصول کارآمد و بدون مشکل که نیازهای کاربران را رفع می‌کند را ارائه می‌دهید.

3- تجربه نهایی کاربر

هر پلتفرم تلفن همراه دارای استانداردهای UI/UX منحصر بفردی است. توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های Native به این استانداردها پایبند هستند و این باعث می‌شود اپلیکیشن‌ها به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از سیستم عامل در نظر گرفته شوند. چنین راه‌حل بصری و تعاملی، تجربه کاربری را افزایش می‌دهد. کاربران می‌توانند به راحتی با یک اپلیکیشن جدید ارتباط برقرار کنند، زیرا با چیدمان و حرکات مورد نیاز برای انجام آن آشنا هستند.

4- امروزه

امروزه حفاظت از داده‌ها حرف اول را می‌زند. در این راستا، اپلیکیشن‌های Native امنیت بهتری نسبت به اپلیکیشن‌های چند پلتفرمی ارائه می‌دهند. راه‌حل‌های ترکیبی، آسیب‌پذیری‌های امنیتی را از سیستم عامل‌ها و مرورگرهایی که بر روی آن‌ها کار می‌کنند، به ارث می‌برند. علاوه بر این، زبان‌های جهانی مورد استفاده در این اپلیکیشن‌ها نیز ممکن است خطرات را افزایش دهند. اپلیکیشن‌های کاربردی Native برای پلتفرم واحد طراحی شده‌اند، بنابراین داده‌ها در یک زیرساخت، رمزگذاری شده و تعداد خطرات را کاهش می‌دهند. اگر سطح بالاتری از امنیت را تضمین کنید، می‌توانید اعتماد مخاطبان خود را جلب کنید.

5- به‌روز‌رسانی فوری

هنگامی که اندروید و iOS به روزرسانی شوند، توسعه‌دهندگان اپلیکیشن Native می‌توانند بلافاصله ویژگی‌های جدید را پیاده‌سازی کنند. برعکس، مهندسان بین پلتفرمی باید منتظر ابزارهای اضافی باشند تا به روز‌رسانی‌ها را با راه‌حل‌های خود تنظیم کنند. این کار روند را کند کرده و تجربه کاربری را تضعیف می‌کند. دسترسی فوری به جدیدترین ویژگی‌ها باعث می‌شود که رویکرد توسعه Native برای مشتریان و کاربران نهایی مفیدتر به نظر برسد.

اپلیکیشن Native

چالش‌های اپلیکیشن‌های Native

در حال حاضر اکثر اپلیکیشن‌های تلفن همراه برای بیش از یک پلتفرم ایجاد شده اند. وقتی توسعه‌دهندگان برای هر پلتفرم یک اپلیکیشن Native جداگانه تهیه می‌کنند، باید از ابزارها، API ها، محیط‌ها و رویکردهای طراحی رابط استفاده کنند. بنابراین، برای سازگاری سه نسخه از یک اپلیکیشن با سه سیستم عامل، احتمالا باید سه تیم جداگانه استخدام کنید.

برای مشاهده نمونه کار طراحی اپلیکیشن به لینک زیر مراجعه نمایید:

نمونه کار طراحی اپلیکیشن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

021-22130288 021-26741787

برای ارتباط با ما می توانید از طریق فرم تماس در صفحه زیر اقدام نمایید.

تماس با ما