کاهش هزینههای توسعه اپلیکیشن
اپلیکیشنهای تلفن همراه در حال حاضر یکی از اصلیترین ابزارهای تعامل دیجیتال میباشند. با توجه به رقابت بسیار بالای بازارهای مدرن، توسعه یک اپلیکیشن موبایل میتواند مزایای بسیاری برای کسبوکار شما بههمراه داشته باشد. با این حال، چالشهایی در فرایند طراحی و توسعه اپلیکیشن وجود دارد که باید به آنها توجه شود. یکی از مهمترین چالشها هزینهی طراحی، توسعه و راهاندازی اپلیکیشن است. در ادامه چند راهکار برای کاهش هزینههای توسعه اپلیکیشن ذکر میشود:
ایده پردازی و تمرکز بر نوآوری
برنامهریزی بودجه توسعه اپلیکیشن تلفن همراه نیاز به احتیاط و دقت زیادی دارد. مدیران سازمان باید از همان ابتدای فرایند تصمیمگیری طراحی اپلیکیشن، عاقلانه عمل کنند و قبل از استخدام تیم متخصص طراحی، به این نتیجه برسند که چه میخواهند و ایده اصلی محصول یا خدمت آینده آنها چیست. هرچه ایده واضحتر و شفافتر بیان شود، همکاری با توسعهدهندگان اپلیکیشن موبایل آسانتر خواهد بود. بنابراین نیاز است تا مدیران برنامههای خود را بهصورت شفاف بیان کنند تا سریعتر و مقرونبهصرفه تر به هدف خود برسند. البته تهیه ایده یک اپلیکیشن کاملا منحصر بفرد و فاقد مشابه در بازار و همچنین جالب و مفید برای طیف گستردهای از کاربران، کاری بسیار دشوار است. تهیه چنین اپلیکیشنی میتواند ضامن موفقیت شما در بازار باشد. اما در بسیاری از مواقع کسبوکارها میتوانند نمونهی اپلیکیشن مورد تقاضای خود را پیدا کرده و آنرا تقویت کرده تا نسخه بهتر و بهروزتری از آن را به کاربران خود ارائه دهند. برای اینکار، طی کردن مراحل زیر الزامی است:
- مخاطبان خود را مشخص کنید. به دنبال جذب چه نوع بازاری هستید؟ با عادتها، کارهای روزمره و نیازهای مشتریان بالقوهی خود آشنا شوید.
- بازار را کاوش کنید. بدون شک، گزینهی ایدهآل، استخدام یک تیم حرفهای از محققان حرفهای است. با این حال، این کار به هزینههای شما اضافه میکند؛ بنابراین شما میتوانید تحقیقات را خودتان انجام دهید.
- ایجاد یک تیم و برپایی جلسات طوفان فکری. تمام ایدهها را یادداشت کنید، حتی اگر بعضی از آنها بسیار ساده و عجیب بهنظر برسد.
- ایدههای خود را محدود کنید. اکنون ایدههای شما باید به صورت فنی بررسی شوند. هر آنچه در طول جلسات طوفان فکری به ذهنتان رسیده است را تجزیه و تحلیل کرده و ایدههایی که اجرای آنها دشوار است را کنار بگذارید و تنها آیندهنگرترین و آسانترین آنها را نگه دارید.
- آماده شوید تا ایدههای خود را بارها و بارها مورد بررسی و اصلاح قرار دهید. این تنها راه دستیابی به نتایج مطلوب است.
استفاده از پلتفرمهای توسعه اپلیکیشن
استفاده از پلتفرمهای توسعه اپلیکیشن، میتواند به شما کمک کند تا هزینه و زمان توسعه را کاهش دهید. این پلتفرمها از میان آنها میتوان به Flutter، React Native و Xamarin اشاره کرد که همگی به شما اجازه میدهند با استفاده از یک کد منبع، اپلیکیشنهای چندسکویی را برای سیستمهای عامل مختلف (iOS و Android) توسعه دهید.
استفاده از روش Agile
روش Agile یک روش توسعه نرمافزار است که در آن تیم توسعه، به صورت مداوم با مشتری در تماس است و بهروزرسانیهای مداومی را ارائه میدهد. با استفاده از این روش، هزینه توسعه و اشتباهات در مراحل بعدی کاهش مییابد.
استفاده از کدهای باز
استفاده از کدهای باز و پروژههای منبع باز، یکی از روشهای ارزان قیمت برای توسعه اپلیکیشن است. این روش به شما اجازه میدهد تا از کدهای موجود استفاده کنید و نیازی به توسعه کدهای جدید نباشد. با این حال، باید به این نکته توجه داشت که استفاده از کدهای باز، ممکن است مشکلات امنیتی را بوجود آورد.
انتخاب توسعهدهندگان با تجربه
انتخاب توسعهدهندگان با تجربه و ماهر، میتواند به شما کمک کند تا هزینههای توسعه را کاهشود. توسعهدهندگان با تجربه، با داشتن مهارتهای لازم در زمینه توسعه نرمافزار، میتوانند مشکلات و چالشهای مختلف را به خوبی مدیریت کنند و با بهرهگیری از روشهای بهینهسازی، هزینههای توسعه را به حداقل برسانند.
تست و رفع اشکال
تست و رفع اشکال، یکی از مهمترین مراحل در توسعه اپلیکیشن است. با انجام تستهای کامل و دقیق، میتوانید از بروز خطاها و مشکلات در مراحل بعدی جلوگیری کنید و هزینههای ناشی از رفع اشکال را کاهش دهید.
رعایت استانداردهای توسعه
رعایت استانداردهای توسعه، میتواند به شما کمک کند تا هزینههای توسعه را به حداقل برسانید. بهطور مثال، استفاده از روشهای برنامهنویسی استاندارد و استفاده از الگوها و شیوههای طراحی مناسب، میتواند به شما در توسعه اپلیکیشن کمک کند.
برای کاهش هزینههای توسعه اپلیکیشن، باید از روشهای بهینهسازی و استفاده از ابزارهای مناسب استفاده کرد و از توسعهدهندگان با تجربه و ماهر استفاده نمود. همچنین، رعایت استانداردهای توسعه و تست و رفع اشکال، میتواند به شما کمک کند تا در فرایند توسعه اپلیکیشن، هزینههای بهینهتری را برای کسبوکار خود داشته باشید.