پیش از طراحی اپلیکیشن، مخاطبین خود را بشناسید
حمید رضا خداوردی

پیش از طراحی اپلیکیشن، مخاطبین خود را بشناسید

مخاطبان هدف، مفهومی کلیدی است که هر شرکت توسعه دهنده اپلیکیشن های موبایل همواره آن را مد نظر قرار می دهد. کلیه استراتژی های بازاریابی به میزان زیادی به شناخت مشتریان و کاربران بستگی دارد. مخاطبان هدف گروهی از افراد هستند که به احتمال زیاد به پیشنهاد شما علاقه مند می شوند. با ایجاد تصویر دقیق از یک کاربر بالقوه یک اپلیکیشن موبایل، می توانید جذاب ترین پیام های بازاریابی را که مطمئنا در بین مخاطبان جذاب است، پخش کنید. شما می توانید کمپین های تبلیغاتی خلاقانه و گران قیمتی را اجرا کنید، اما اگر می خواهید یک اپلیکیشن موبایل فوق العاده موفق ایجاد کنید، تبلیغ شما باید شامل ویژگی های مخاطبان اپلیکیشن تلفن همراه شما نیز باشد. در غیر اینصورت، تمام تلاش های بازاریابی شما بی فایده خواهد بود. ایجاد یک شخصیت دقیق از مشتری به شما کمک می کند:

  • بیاموزید که با ترجیحات خریداران بالقوه سازگار شوید تا فرایند تصمیم گیری را برای آنها ساده تر و لذت بخش تر کنید.
  • اعتماد افرادی را که به محصول شما علاقه مند هستند جلب کنید، زیرا شما به زبان آنها صحبت خواهید کرد.
  • مهمترین معیارهای تاثیرگذار بر انتخاب مشتری را بشناسید، مانند قیمت، وضعیت اجتماعی، کیفیت زندگی و غیره
  • خبرنامه ها و ارتباطات خود را با مشتری شخصی سازی کنید: آن را هدفمند و فردی کنید.
  • به روشنی درک کنید کدام یک از ابزارهای تبلیغاتی، لحن ها و تکنیک های بازاریابی قطعا مفید واقع می شوند و کدام یک باید به طور کامل کنار گذاشته شوند.

طراحی اپلیکیشن

بسیاری از صاحبان مشاغل پس از توسعه اپلیکیشن موبایل، به مخاطبان هدف فکر میکنند. با این حال، برای اینکه بتوانید از اپلیکیشن درآمدزایی کنید، تعیین مخاطب هدف باید اولین کاری باشد که انجام می دهید، حتی قبل از استخدام توسعه دهندگان اپلیکیشن موبایل.

به طور معمول، مخاطبان هدف اپلیکیشن تلفن همراه شما می توانند با توجه به چهار معیار زیر بخش بندی شوند:

  1. جغرافیایی: بسته به اندازه کسب و کار، مخاطب مورد نظر خود را به مناطق، شهرها یا حتی شهرهای خاص تقسیم کنید. هر مکان ویژگی های خاص خود را دارد که به نوعی بر مصرف کنندگان تاثیر می گذارد.
  2. جمعیت شناختی: از مشخصات دموگرافیکی که ترجیحات خرید مشتری تا حد زیادی به آن بستگی دارد، اهمیت کمتری دارد. این بخش شامل سن، جنس، وضعیت تاهل و غیره است.
  3. موقعیت جغرافیایی: در اینجا چند ویژگی همچون تحصیلات، سطح درآمد و دارایی و غیره مد نظر قرار گرفته می شود.
  4. روانشناسی: این نه تنها شامل ویژگی های روانشناسی مخاطب هدف بلکه علایق، نگرش، جهان بینی، سبک زندگی و غیره است.

یک تصویر از مخاطبان اپلیکیشن تلفن همراه شما، توصیف دقیقی از خریداران بالقوه شما است. بنابراین، نتیجه تحقیقات مصرف کننده باید یک شخصیت مشتری محور کاملا مشخص و نه یک توصیف انتزاعی باشد. برای ایجاد پرتره از کاربران، باید اطلاعات را جمع آوری کرد و در مورد مشتریان بالقوه، آنها را به دقت تجزیه و تحلیل نمود.

پس از شناسایی مخاطبان هدف، زمان آن می رسد تا راه حل کاملی برای استراتژی بازاریابی اپلیکیشن های تلفن همراه را بررسی کنید و حواستان هم به امنیت اپلیکیشن نیز باشد.

طراحی اپلیکیشن

از صفر شروع کنید

واضح و صریح بودن درباره ایده های جدید راه اندازی اپلیکیشن موبایل، یکی از ساده ترین راه های تعیین میزان مخاطبان هدف است، یعنی خواه اپلیکیشن بازی باشد، خواه یک برنامه آموزشی و یا یک برنامه تجارت الکترونیکی. این یک قسمت حیاتی از استراتژی بازاریابی قبل از راه اندازی اپلیکیشن است. با این حال، وقتی نمی توانید تصمیم بگیرید که کدام راه را بروید، از خودتان سوالات زیر را بپرسید:

  • آیا شما در حال فعالیت در و سرویس دهی در زمینه B2B هستید یا در بازار B2C یا C2C؟
  • اگر مخاطبان خود را انتخاب کنید، دلیل شما برای انتخاب آن بخش از افراد چیست؟

یک طرح شخصیتی از مشتری خود بسازید

طرح شخصیت یا شخصیتی خریدار فقط هنگام انجام تحقیقات در زمینه مخاطبان هدف در اپلیکیشن های تلفن همراه و تنها درباره عادات رفتاری آنها نیست. برای انجام این کار، باید پارامترهای زیر را در نظر گرفت:

  • وضعیت جغرافیایی/جمعیتی آنها شامل شغل، حقوق، جنسیت و غیره
  • موقعیت جغرافیایی آنها
  • انواع دستگاه ها و ابزارهای فناوری که از آنها استفاده می کنند یا احتمالا استفاده خواهند کرد
  • محدوده قیمتی که آنها آماده پرداخت هزینه برای خدمات اپلیکیشن موبایل هستند

این دسته های اطلاعاتی را می توان با کمک نظرسنجی های آنلاین به راحتی تعیین کرد. با در نظر گرفتن نتیجه گیری های ذکر شده می توانید سوالات ساده چند گزینه ای ایجاد کنید و استراتژی های تبلیغات اپلیکیشن تلفن همراه را متناسب با آن تنظیم کنید.

طراحی اپلیکیشن

تعریف مسئله

پس از داشتن تعریف شخصیت کاربران، می توانید به مرحله بعدی تحقیقات بروید. مرحله بعدی ذکر کردن مشکلاتی است که مخاطبان شما با آن مواجه هستند و اپلیکیشن شما می تواند آن را حل کند. دلیل این امر یافتن یک پیشنهاد فروش منحصر بفرد با بازاریابی شما خواهد بود.

انگیزه مشتریان شما چیست؟

صرف نظر از مشکلاتی که مخاطبان با آن روبرو می شوند (که قصد دارید آنها را با اپلیکیشن خود حل کنید)، انگیزه آنها برای دانلود اپلیکیشن میتواند به میزان قابل توجهی متفاوت باشد. به عنوان مثال، در صورت استفاده از یک برنامه تمرینی و ورزشی، ممکن است مشکل کاربر بالقوه شما این باشد که برنامه های روتین شخصی سازی شده را در هیچ برنامه دیگری پیدا نمی کند. با این حال، انگیزه آنها برای دانلود اپلیکیشن شما می تواند تخفیف یا پیشنهادات دیگر باشد. بنابراین، فهمیدن اینکه کاربر شما تحت تاثیر گرافیک خوب، قیمت پایین، چالش ها و پاداش های روزانه قرار گرفته، بسیار حیاتی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

021-22130288 021-26741787

برای ارتباط با ما می توانید از طریق فرم تماس در صفحه زیر اقدام نمایید.

تماس با ما